Soms vragen mensen zich af hoe ze een goede formulier maken die potentiële cursisten kunnen gebruiken om zich in te schrijven voor bijvoorbeeld koranlessen. Het is namelijk veel makkelijker om dergelijke informatie online in te laten vullen zodat men alle informatie bij elkaar heeft in plaats van op losse papieren inschrijfformulieren.

 

Hiervoor is geen ingewikkelde programma nodig of kennis voor nodig. Wij hebben namelijk een kant-en-klare formulier ontwikkeld die moskeeën kunnen gebruiken om leerlingen/cursisten in te laten schrijven. Dit kunnen wij koppelen aan uw bestaande website of wij kunnen een website voor uw moskee bouwen en dit formulier eraan toevoegen. Het formulier kan geheel naar uw wens aangepast worden indien gewenst.

 

Het formulier kunt u online maken voor kuran lessen. De leerlingen kunnen zich vervolgens inschrijven in een tijdbestek die u aangeeft. Zodra de inschrijfperiode voorbij is kunt u alle inschrijvingen naar een excelbestand exporteren en heeft u alle informatie bij de hand.

 

Dit is een online programma om je op te geven voor kuranlessen middels een handige inschrijfformulier. De cursisten/leerlingen kunnen hier ingeschreven worden en het eventuele cursusgeld kan hier ook betaald worden middels iDeal. De cursist/leerling krijgt na het inschrijven voor de koranlessen direct een bevestiging per mail.